مزایا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی و معرفی طرح های جدید

به گزارش مهسان بلاگ، مزیا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی فراوان هستند، بنابراین بهتر است قبل از خرید به خوبی در خصوص این مدل سینک ها تحقیق کنید تا بعد از خرید سینک ظرفشویی، از تصمیم خود پشیمان نشوید. در این مطلب به طور کامل در خصوص سینک های ظرفشویی گرانیتی صحبت خواهیم کرد. همچنین طبق رسم همیشگی وبسایت اتاق، این مطلب نیز همراه با آلبومی کامل از جدیدترین مدل های معرفی شده سینک های گرانیتی در بازار است. لطفا تا سرانجام مطلب همراه ما باشید.

مزایا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی و معرفی طرح های جدید

گرانیت از مواد طبیعی بسیار سخت و مقاوم در طبیعت است و از این رو برای یکی از پراستفاده ترین وسایل منزل، کارایی بسیار قابل قبولی ارائه می دهد. سینک های گرانیتی در دو نوع فراوری می شوند، یکی سنگ گرانیت طبیعی و دیگری از ترکیب با مواد دیگر یا همان کامپوزیت. سینک های کامپوزیتی از ترکیب پودر سنگ گرانیت (به میزان 80 درصد) با چسب رزین آکریلیک (به میزان 20 درصد) ساخته می شوند که به آنها قابلیت شکل پذیری به انواع حالت ها را می دهد. بغیر گرانیت، از سنگ کوارتز نیز در ساخت سینک کامپوزیتی استفاده می گردد که به نام سینک های کمپوزیت سنگی نیز معروف هستند. اما حالا وقت آن است که در خصوص مزایا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی صحبت کنیم.

مزایای سینک ظرفشویی گرانیتی

سینک های گرانیتی جایگزینی بسیار زیبا برای سینک های معمولی و مرسوم استیل ضد زنگ و سینک های سرامیکی هستند. مهم ترین مزایایی این سینک ها شامل موارد زیر است:

  • تنوع: سینک های گرانیتی در انواع شکل ها، رنگ ها، سایز ها و روکش ها فراوری می شوند. از بین تمام رنگ ها، رنگ های سفید، قهوه ای و سفید محبوب ترین رنگ ها بشمار می فرایند. این تنوع در شکل و رنگ را به هیچ عنوان نمی توانید در سینک های استیل پیدا کنید. بنابراین اگر در حال بازسازی آشپزخانه هستید یا اینکه قصد تعویض سینک خود را دارید، مطمئن باشید سینک های گرانیتی از لحاظ زیبایی قابل مقایسه با سینک های معمولی استیل نیستند.
  • استحکام: دوام سینک گرانیتی بر همگان شناخته شده است. این سینک ها در برابر خط و خش، مواد اسیدی، لک، ضربه و همچنین گرما و حرارت، از سینک های استیل ضد زنگ بسیار مقاوم تر هستند.
  • نظافت آسان: از انجایی که سینک های کمپوزیتی تحت فشار بسیار زیاد فراوری می شوند، هیچگونه منفذی در سطح خود ندارند. بنابراین لک ها به آسانی با یک پارچه نرم و مقداری مایع از بین می فرایند.
  • آنتی باکتریال: بدلیل نبود منفذ در سطح سینک، باکتری و قارچ نمی تواند در سطح سینک مانده و رشد کند.
  • خاص بودن: با توجه به اینکه مواد گرانیتی از طبیعت استخراج می شوند هر کدام از آنها شکل خاصی دارند. به عبارت دیگر هیچ دو سینک گرانیتی شبیه به هم وجود نداشته و در جزئیات با یکدیگر فرق می نمایند. در نتیجه می توان سینک های گرانیتی را بنوعی تک و منحصربفرد دانست. البته این موضوع فقط در خصوص سینک های تمام گرانیتی صادق است و نه سینک های کامپوزیت گرانیت.

بیش از 30 مدل جدید سینک ظرفشویی گوشه ای روکار آشپزخانه

معایب سینک ظرفشویی گرانیتی

قبل از خرید هر وسیله ای باید در خصوص معایب و مزایای آن اطمینان حاصل کنید. در زیر چند مورد از اصلی ترین معایب سینک ظرفشویی گرانیتی را خدمت شما عزیزان معرفی می کنیم:

صفحه جدید ما را دنبال کنید

دنبال می کنم

  • سختی: سینک های گرانیتی از سینک های استیل سخت تر بوده و به همین دلیل وقتی ظروف شیشه ای بر روی آنها اصابت کند احتمال شکسته شدنشان بسیار بالاست. بنابراین هنگام شستن ظروف شیشه ای و چینی باید مراقب باشید این ظروف از دستتان لیز یا سر نخورد.
  • قیمت: قیمت سینک های گرانیتی هم در نوع کامپوزیتی و هم در نوع طبیعی، نسبت به سینک های استیل و چینی حدودا دو برابر بیشتر است. برای مثال در برابر یک سینک استیل 1.5 میلیون تومانی، برای سینک گرانیت باکیفیت باید بیش از 3 میلیون تومان هزینه کنید. در نتیجه شاید برای بعضی از مردم صرفه مالی نداشته باشند.
  • وزن: سینک های کامپوزیت گرانیت بسیار سنگین بوده و برای نصب آنها حتما به یاری چند نفر و همچنین نصب ساپورت های محکم بر روی کابینت احتیاج است.
  • احتیاج به نگهداری و مراقبت: استحکام و دوام گرانیت بسیار بالاست، اما سینک های رنگ روشن ممکن است در صورت از بین رفتن روکش محافظ، بعداز مدتی آن جلا و شفافیت اولیه را از دست بدهند. بنابراین به محض اینکه مشاهده کردید سینک تان اندکی کدر دیده می گردد، باید از پولیش مخصوص گرانیت بهره ببرید تا دوباره آن جلا و شفافیت به سینک برگردد.

انواع مدل شیر آب ظرفشویی زیبا و عکس شیرآلات ساختمانی لوکس و جدید

چگونه سینک گرانیتی را تمیز کنیم؟

همانطور که در بالا اشاره شد، سینک های گرانیتی کامپوزیتی زیر فشار بالا شکل می گیرند و به همین خاطر فاقد منفذ برای عبور آب و باکتری به درون سینک بوده و در برابر حرارت، لک، خط و خش و ترک خوردگی مقاوم هستند. اما تمیز کردن لک از روی سینک گرانیتی اندکی متفاوت از باقی سینک هاست. برای تمیز کردن سینک گرانیتی، مایع ظرفشویی یا صابون و آب ولرم کفایت می نماید. اما برای لک هایی که سخت تر پاک می شوند بهتر است از ترکیب جوش شیرین و سرکه استفاده نموده و با یاری یک اسکاژ نرم سطح آنرا تمیز کنید. توجه داشته باشید که کیفیت سینک های گرانیتی متفاوت بوده و بعضی در برابر گرما و خط و خش مقاومت کمتری دارند، این موضوع را حتما قبل از خرید با فروشنده در میان گذاشته و کاتالوگ محصول را به دقت مطالعه کنید. اما به طور کلی برای تمیز کردن سطح گرانیت نباید از شوینده های قوی و اسکاژهای سخت یا سیم ظرفشویی استفاده گردد.

قیمت 41 مدل بهترین سینک ظرفشویی [ اخوان، البزر … ] لینک خرید

نگهداری از سینک ظرفشویی گرانیتی

در بخش معایب سینک ظرفشویی گرانیتی اشاره کردیم که این سینک ها احتیاج به نگهداری دارند. هر چند نگهداری سینک کامپوزینی نسبت به مدل های طبیعی آسان تر است اما بازهم برای حفظ روکش محافظ سینک، بهتر است هر چند وقت یک بار پس از تمیز کردن کامل سینک با پارچه نرم، سطح آنرا با پولیش مخصوص گرانیت و کوارتز تمیز کنید. البته تا موقعی که متوجه تغییر ظاهر گرانیت نشده اید، احتیاجی به پولیش کاری ندارید. تغییر در ظاهر گرانیت، معمولا با کدر شدن سطح گرانیت همراه است. بنابراین هر وقت احساس کردید سینک کمی کدر دیده می گردد، از پولیش جدید بهره ببرید.

canadaro.ir: تور کانادا | مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا

chinaro.ir: تور چین ارزان قیمت، تور پکن، هانگزو، شانگهای، تور نوروز چین همگی را در این وبسایت بیابید.

منبع: اتاق
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 75855

به "مزایا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی و معرفی طرح های جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزایا و معایب سینک ظرفشویی گرانیتی و معرفی طرح های جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید