طرز تهیه سس قارچ به 2 روش

به گزارش مهسان بلاگ، سس قارچ، یک سس خوش طعم و پرطرفدار برای غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ معمولا با شیر یا خامه درست می گردد. شما برای انواع غذاهای گوشتی و استیک می توانید این سس خوشمزه را در مدت چند دقیقه در منزل خود به راحتی تهیه کنید. جالب است بدانید، سس قارچ برای سیب زمینی، پاستا، مرغ، هات داگ و همبرگر استفاده می گردد، اما پیشنهاد ما به شما این است که برای درست کردن استیک حتما حتما از این سس قارچ بهره ببرید. در این مطب قرار است طرز تهیه سس قارچ را به صورت آسان و ساده به شما آموزش دهیم تا به راحتی بتوانید این سس را تهیه کنید و در کنار غذاهای مختلف از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه سس قارچ به 2 روش

1. سس قارچ خامه ای ساده

مواد اولیهمقدار
قارچ250 گرم
پیاز1 عدد
خامه1 پیمانه
روغن2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

روش اول

  1. برای تهیه سس قارچ، قارچ و پیاز را خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در تابه تفت دهید.
  2. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید
  3. به مدت 5 دقیقه این مواد را روی حرارت بهم بزنید و بعد از آن، شعله را خاموش کنید.

روش دوم

  1. در ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه بریزید. بعد از آن قارچ ها به صورت حلقه ای برش بزنید. سعی کنید قارچ ها را به اندازه عظیم یا متوسط برش بزنید.
  2. با اضافه کردن نمک، فلفل و مقداری کره، پیاز و قارچ ها را تفت دهید. سپس آرام آرام خامه را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید.
  3. حالا سس قارچ خامه ای شما آماده است. شما می توانید این سس را با غذاهای مورد علاقه خود سرو کنید.

در تهیه سس قارچ خامه ای این نکات را رعایت کنید:

  • این سس را می توانید هم با خامه و هم با شیر تهیه کنید. اگر این سس را با شیر تهیه می کنید، مقداری هم آرد به آن اضافه کنید.
  • اگر می خواهید سس قارچ رژیمی تهیه کنید، باید از میزان کمتری خامه بهره ببرید.
  • برای خوش طعم تر شدن سس خامه ای، می توانید در آخر کار یک قاشق غذاخوری سرکه سیب به سس خود اضافه کنید.
  • برای لذیذ تر شدن طعم این سس به میزان دلخواه، مقداری سیر رنده شده و آویشن بهره ببرید.

2. سس قارچ خامه ای و سیر

مواد اولیهمقدار
قارچ300 گرم
کره به میزان لازم
سیر3 حبه
پنیر پارمزان2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه1/3 پیمانه
جعفری خرد شدهبه میزان دلخواه
نمک، فلفل و آویشنبه میزان لازم

طرز تهیه

  • در ابتدا کره را در یک تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس سیر را به آن اضافه کنید.
  • در مرحله بعد، قارچ را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.
  • نمک، فلفل، آویشن و خامه را به مواد خود اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بهم بزنید.
  • بعد از آن شعله گاز را خاموش کنید و پنیر پارمزان رنده شده را به سس خود اضافه کنید و مقداری هم جعفری خرد شده روی آن بریزد.

نکته: این نوع سبک سس خامه ای به دلیل داشتن سیر، مورد پسند تمام افراد نیست.

سخن آخر

قارچ یک خوراکی پرخاصیت است که با آن می توانید سس های خوش طعم تهیه کنید و در کنار انواع غذاهای مورد علاقه خود نوش جان کنید. در این مطالب شما را با سه نوع سس قارچ آشنا کردیم. اگر شما کدبانوهای عزیز،دیگر انواع از سس ها را می شناسید، تجربیات خود را در بخش نظرات با همراهان مجله انگیزه در میان بگذارید.

hodablog.ir: هدا بلاگ | انجمن گفتگوی سیستم مدیریت محتوای هدا بلاگ

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 61007

به "طرز تهیه سس قارچ به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس قارچ به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید